My Blog

Ruud van den Heuvel

  • RuudvdHeuvel3
  • RuudvdHeuvel2

Ruud bij de klant

Het slechte nieuws is dat de tijd vliegt. Het goede is dat je zelf de piloot bent. Door ruim 20 jaar ervaring als (verander)manager in profit en non-profit organisaties heb ik vooral geleerd om te luisteren en mensen bewust te maken van de keuzes die ze zelf maken. Ik help u graag en enthousiast met verandertrajecten en procesverbeteringen. Met behulp van Lean six sigma (greenbelt) stroomlijnen wij processen door ons inmiddels bewezen concept ‘lean in 8 weken’. Daarbij ligt mijn kennis en ervaring bij volkshuisvestelijke primaire processen.

Ruud bij AvW2

Als interim manager en projectleider kom ik het best tot mijn recht in de combinatie mens- en resultaatgericht werk. Daarbij is voor mij één waarde het uitgangspunt ‘de klantwaarde’. Bij AvW2 zit dienstverlening in de pijlers van het bedrijf. Dat en de leuke collega’s maken dat ik graag onderdeel uitmaak van deze club.

Ruud thuis

Als vader van 4 kinderen ben ik een echte familieman. Ik sport graag en ga daarbij een flinke uitdaging niet uit de weg. Op de fiets ‘le Marmotte’, 4x Alpe d’huzes en in 2018 hoop ik de marathon van Rotterdam uit te lopen. Behalve sportief vind ik het belangrijk om ook maatschappelijk betrokken te zijn. Zo ben ik voorzitter van een jeugdwielerclub voor kinderen van 7 tot 17 jaar en rekenmaatje bij Humanitas. Behalve gezin en sport hou ik ‘als ex-kok’ van koken, BBQ’en, met vrienden een goed glas bier drinken en nog veel meer mooie dingen waar ik te weinig tijd voor heb.

Contact met Ruud

avw2Ruud van den Heuvel