My Blog

Marc Griffioen

  • marcgriffioen-2
  • marcgriffioen-3
  • marcgriffioen-5
  • marcgriffioen-1
  • marcgriffioen-4

Marc bij de klant

Mensen willen best veranderen, maar ze willen niet veranderd worden!  Voor mij zit hier de essentie van mijn werk als consultant. Mijn uitdaging is om dit principe in elk project terug te laten komen. Ik leg de nadruk op de kaders en de randvoorwaarden waarbinnen mensen hun eigen verandering kunnen doormaken.  Ik ben een teamspeler met aandacht voor het resultaat. Iemand die goed kan luisteren en dienstbaar is aan het collectief. Doelgericht maar niet ten koste van alles. Ik ben op mijn best in projecten waarin zowel het proces als de inhoud aan bod komen,  op strategisch/tactisch en uitvoerend niveau. Ik ben in mijn werk als adviseur al 15 jaar bezig met veranderingen van “Hoofd”, “Hart” en “Handen”. Lean brengt deze aspecten samen en geeft mijn werk de juiste balans tussen proces en resultaat.

Marc bij AvW2

Als bedrijfskundige ben ik een generalist. Bedrijfsvoering en informatisering zijn de rode draad in  mijn werk.  Bij AvW2 werk ik samen met mijn collega’s aan het verbeteren van onze dienstverlening.  Ook hier ben ik dienstbaar aan het collectief. Het combineren van onze pijlers prestatiemanagement en procesmanagement  zie ik als een belangrijke uitdaging de komende tijd. Door deze slim te combineren, ontwikkelen onze klanten een betere processturing. Ik vind het belangrijk om onderdeel uit te maken van een mooi team en ben er trots op dat AvW2 mijn team is.

Marc thuis

Thuis vind ik mijn rust, als tegenhanger van het hectische bestaan als consultant. Ik geniet van mijn vrouw en dochter bij de dingen die we samen doen. Ik coach mijn dochter’s hockeyteam en doe zelf aan trimhockey. Elk weekend stap ik op mijn racefiets of mountainbike.  Als dat niet lukt, trek ik mijn hardloopschoenen aan voor de noodzakelijke beweging. Om daarna de noodzakelijke koolhydraten er weer bij te eten, steek ik graag de barbeque aan.  Af en toe met vrienden naar een goed rockconcert vind ik ook geweldig. Helaas blijft er voor deze nieuwsgierige generalist dan weinig tijd over voor allerlei andere mooie dingen in het leven.

Contact met Marc

avw2Marc Griffioen