My Blog

Jan Roubos

Waarom samenwerking met Avw2

De aandachtgebieden Waterschappen en Wooncorporatie is voor mij een ideale combinatie die aansluit bij mijn kennis en ervaring van belastingen en basisregistraties voor Waterschappen en mijn persoonlijke passie voor woningbouw en verhuur (zie Jan Privé). AvW2 biedt mij de mogelijkheid in op beide werkvelden professioneel actief te zijn. Daarnaast tref ik bij AvW2 een groep gedreven collega’s met een focus op het verbeteren van diensten en producten bij hun klanten en die bovendien oog hebben voor de relationele aspecten van samenwerken. Bij deze gedrevenheid en wijze van samenwerken voel ik mij thuis.

 

Jan bij de klant

Ik ben een pragmatische, “no nonsense” professional met ruim 25 jaar ervaring in de informatietechnologie als adviseur of projectmanager. Jaren geleden gevormd door BSO/Origin, waar het creëren van resultaat door samenwerking een belangrijk element was van de bedrijfscultuur. Deze instelling meen ik mee in mijn opdrachten en creëer daarmee het gewenste verbeteringen voor mijn klanten. Ik hou van structuur in mijn aanpak en neem waar dit van belang is snel het initiatief tot uitvoering.

 

Jan bij AvW2

Mijn achtergrond en specialisme is informatie technologie en zie dit specialisme als voorwaarde scheppend voor te bereiken doelen. Verbeteringen in producten, diensten en processen zijn vaak alleen te realiseren zijn door gepast toepassen van informatie technologie. De opkomst van online dienstverlening bij Wooncorporaties en Overheid, waaronder de Waterschappen, is daar een goed voorbeeld van. Deze ontwikkeling valt niet meer te stoppen en zal de komende jaren nog verder gaan. Mijn overheid, de berichten box, de ontwikkeling van het stelsel van basisregistraties en stelselvoorzieningen, huurdersportalen en allerlei soorten mobiele toepassingen zijn daar aanwijsbare voorbeelden van. Met deze kennis en ervaring denk ik waarde toe te voegen aan de diensten van AvW2 en haar klanten.

 

Jan Prive

Sneek is mijn stad. Daar leef ik gelukkig met mijn echtgenote en drie ferme zoons, waarvan de oudste twee de puberteit achter zich hebben en bezig zijn met hun eigen toekomst.

Veel van mijn privé tijd gaat zitten in het renoveren van ons grachtenpand, waarin wij sinds medio 2013 wonen en waar wij inmiddels een B&B verblijf exploiteren en waar mijn echtgenote haar bedrijf heeft als binnenhuis architect en assistent makelaar. Daarnaast ben ik bestuurslid van een VvE.

Wij wonen op loopafstand van het theater en de vele restaurants, kroegen en terrasjes van de gezellig binnenstad van Sneek. Daar zijn wij ook graag regelmatig te vinden.

Wekelijks speel ik een partijtje tennis en probeer ik mijn conditie op pijl te houden met hardlopen.

Contact met Jan

avw2Jan Roubos