My Blog

Isabelle van Goch

  • isabellegoch-5
  • schotland4
  • isabellegoch-1
  • scooter

Waarom samenwerking met AvW2

Ik ken AvW2 als een organisatie die met de voeten in de klei staat, de mouwen opstroopt en vervolgens de klus klaart. Die attitude spreekt me erg aan. In eerdere samenwerkingen is gebleken dat we elkaar goed aanvoelen en aanvullen. Daarnaast denk ik dat het werken vanuit de netwerkgedachte een setting is die klanten aanspreekt omdat het hen ook meerwaarde biedt.

Isabelle bij de klant

Met een succesvolle mix van communicatieve vaardigheden en daadkrachtig handelen, ben ik al jaren actief in de woningcorporatiesector. Vanuit bijvoorbeeld de rol van programmamanager, communicatieadviseur of projectleider implementatie ben ik vooral bezig met vraagstukken die raken aan efficiency, klantvriendelijkheid en/of communicatie.

Ik combineer mijn kennis en ervaring in de corporatiebranche met een gestructureerde, projectmatige aanpak. Een goede analyse van het probleem is voor mij bepalend voor het succes van de uitkomst. In deze fase ben ik de luis in de pels. Eenmaal voortvarend aan de slag, werk ik samen met een team uit de organisatie toe naar het eindresulaat, waarbij ik kritisch tegengeluid blijf geven om iedereen scherp te houden. In mijn projecten vind ik het belangrijk dat er, los van de focus op het eindresultaat, ruimte is voor inventieve oplossingen en humor.

Isabelle bij AvW2

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Zowel mijn kennis van de bedrijfsvoering bij corporaties als ook mijn kennis over de laatste ontwikkelingen in de sector, en dat zijn er best veel, deel ik graag met (de klanten van) AvW2. Door gezamenlijk projecten te realiseren, dragen de kennis, ervaring maar zeker ook de feedback van collega’s bij AvW2, bij aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Isabelle privé

Ik ben moeder van Pieter en Tom. De passie voor lekker koken (en dus lekker eten) heb ik al over weten te dragen op mijn twee kinderen. Belangrijke missie geslaagd! Met twee voetballers in huis sta ik in het weekend geregeld langs de lijn. Om zelf te ontspannen tennis ik wekelijks met vriendinnen en doen we mee aan competities en toernooien. Ook vind ik ’t leuk om als navigator rally te rijden in klassieke auto’s. En als ik nog eens tijd overhoud, ga ik mijn tweede kinderboek schrijven.

Contact met Isabelle

avw2Isabelle van Goch