My Blog

Antoon Veldhuis

  • Foto Toon2
  • Foto Toon3
  • IMG_0997

Waarom samenwerking met AvW2

Als zelfstandig consultant heb ik af en toe behoefte aan een goed gesprek over de ontwikkelingen in de corporatiemarkt. De collega’s van AvW2 zijn daar voor in. Ik heb hen leren kennen als nuchtere, intelligente mensen die een grote meerwaarde hebben voor hun klantenkring. Door in een netwerk met hen te opereren leer ik veel van hen en hopelijk, zij ook iets van mij.

 

Antoon bij de klant

In de adviesopdrachten die ik bij woningcorporaties doe ben ik doelgericht en neem ik mensen mee in complexe verandertrajecten. Als teamtrekker zet ik prestaties neer zonder het individueel belang uit het oog te verliezen. Top Down of Bottum-up, ik weet de richting te geven. Klantgerichtheid en efficiency zijn daarbij de sleutelwoorden.

 

Antoon bij AvW2

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld op het gebied van klantgericht werken en het (in)richten van de organisatie hierop. Meer specifiek hebben we het dan over Digitalisering en Online-dienstverlening. Mijn kennis van de ERP-systemen in de corporatiemarkt en mijn ervaring in het implementeren helpen hierbij, ook in de samenwerking met de collega’s van AvW2.

 

Antoon privé

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters in de puberleeftijd. Onnodig te zeggen dat dit tijd en energie kost die ik met veel liefde aan hen besteed. Daarnaast probeer ik af en toe hard te lopen en een balletje te slaan op de golfbaan. Ontspanning vind ik ook in ons huis en de tuin. Sinds kort combineer ik mijn passie voor muziek met gitaarles. Daarnaast volg ik een Masteropleiding Culture and Change. Uitdaging genoeg dus, zowel in mijn werl als privé.

Contact met Antoon

avw2Antoon Veldhuis