Wilbert Toes

Wilbert bij de klant

De snel opeenvolgende ontwikkelingen op ICT gebied bieden veel kansen. Het geeft mij voldoening om samen met onze klanten de dienstverlening van woningcorporaties te optimaliseren, efficiency slagen te maken in de uitvoering van processen en het werk leuker te maken voor medewerkers. Waarbij overigens lang niet altijd investeringen in ICT noodzakelijk zijn. Hoe dat zou kunnen en hoe we gestructureerd en succesvol resultaten kunnen bereiken, daar help ik onze klanten graag bij.

Wilbert bij AvW2

Ik deel mijn kennis en ervaring graag binnen AvW2 en waardeer het om te mogen leren van collega’s en onze klanten. Mooi om te zien hoe divers de achtergrond is van collega’s en de verschillende expertises die we daarmee in huis hebben. Als we dat goed inzetten en onze klanten die meerwaarde ervaren en waarderen, ben ik meer dan tevreden!

Wilbert thuis

Als vader van Floris (3 jaar) en Lotte (1/2 jaar) is mijn vrije tijd altijd direct op een fantastische manier ingevuld. Daarnaast doe ik aan spinning en probeer ik een aantal keer per week te gaan hardlopen. Als mijn vriendin en ik een week of langer vrij zijn, vinden we het leuk om met het hele gezin op vakantie te gaan. In de winter skiën we graag en in de zomer zijn we vaak een aantal weken te vinden op een camping in het zuiden.

AvW2 Team