Ruud van den Heuvel

Ruud bij de klant

Door mijn jarenlange ervaring binnen verschillende branches als adviseur, leidinggevende en procesverbeteraar heb ik geleerd dat het geven van eigen verantwoordelijkheid aan medewerkers de grootste slaagkans biedt aan gestelde organisatiedoelstellingen. Zelfsturende teams, maar met een duidelijk afgebakend kader, operationele stuurinstrumenten en ruimte voor transitie.
Daar zitten ook mijn drijfveren. Organisaties en teams zien ontwikkelen en gezamenlijk resultaat halen.

Ruud bij AvW2

Als interim manager en projectleider kom ik het best tot mijn recht in de combinatie mens- en resultaatgericht werk. Daarbij is voor mij één waarde het uitgangspunt ‘de klantwaarde’. Bij AvW2 zit dienstverlening in de pijlers van het bedrijf. Dat en de leuke collega’s maken dat ik graag onderdeel uitmaak van deze club.

Ruud thuis

Met 4 opgroeiende kinderen is mijn grootste hobby mijn gezin. Daarnaast ben ik graag actief betrokken bij het helpen van hand en spandiensten voor de hobby’s van onze kinderen: Van het langs de lijn staan bij een voetbalwedstrijd tot het organiseren van de Wielerronde van Reuver voor de jeugd. Zelf ga ik ook graag sportieve uitdagingen aan zoals het fietsen van de Marmotte en dit jaar de marathon van Eindhoven. Behalve gezin en sport hou ik van nog veel meer mooie dingen waar ik soms te weinig tijd voor heb.

AvW2 Team