Patrick Kwakman

Patrick bij de klant
Ik houd er van om doelgericht te werken, want zonder doel geen uitdaging! Als consultant/adviseur houd ik mij graag bezig met ICT-implementatie en het optimaliseren van processen. Mede door mijn assertieve gedrag merk ik dat men graag met mij samenwerkt binnen een team. Samenwerken en vertrouwen in de medewerkers, zijn voor mij belangrijk aspecten om een project te laten slagen. Mijn opdrachtgevers probeer ik altijd zakelijk te benaderen en neem alle verantwoordelijkheid voor de afspraken die gemaakt zijn. Daarnaast probeer ik tijdens de uitvoering van mijn opdrachten het overzicht tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau te bewaren om een zo optimaal projectresultaat te behalen.

 

Patrick bij AvW2
De afgelopen jaren heb ik binnen de corporatiesector veel ervaring opgedaan in o.a documenten management en het implementeren van software systemen. Deze kennis en ervaringen wil ik binnen AvW2 graag delen en hoop op die manier mijn steentje bij te kunnen dragen aan het verder ontwikkelen van AvW2 en mijn collega’s. Op die manier kunnen we woningcorporaties nog beter adviseren en ondersteunen met hun vragen.

 

Patrick privé
Samen met mijn vriendin zoek ik graag de balans tussen ontspanning en actief bezig zijn. Zo maak ik graag een wandelingen door het bos of ga ik naar de sauna, maar ga ik ook regelmatig naar concerten, festivals of onderneem andere activiteiten met vrienden. Verder ben ik sportief en houd ik van uitdagingen. Ik doe regelmatig mee aan wedstrijden, waaronder (halve)marathons. Sinds kort heb ik een wielrenfiets, waar ik graag door de heuvels of bergen fiets. Mijn volgende sportieve doel is om mee te doen aan een kwart triatlon. Tijdens mijn vakanties ben ik het liefst op wintersport of te vinden op andere werelddelen. Ik kan enorm genieten van landschappen, maar ook zeker om iets te leren van de cultuur en de mensen.

AvW2 Team