Patrick Beterams

Patrick bij de klant

De kick van de juiste persoon aan de juiste organisatie koppelen. Of andersom, de juiste organisatie aan de juiste persoon koppelen. Zowel tijdelijk of vast, die is niet te overtreffen! Heerlijk om enerzijds bij te kunnen dragen aan iemands persoonlijke ontwikkeling en anderzijds aan het verbeteren of optimaliseren van een organisatie. Met de mens daarin centraal. Mijn aanpak kenmerkt zich als enthousiast, klantgedreven en betrouwbaar.

 

Patrick bij AvW2

Resultaten boeken en maatschappelijk van betekenis zijn, dat is de rode draad in mijn carrière. Dat doe ik inmiddels al ruim 15 jaar voornamelijk voor woningcorporaties. Bij AvW2 heb ik de ruimte gekregen om zelf te gaan ondernemen. Een nieuwe fase, maar met mijn actuele kennis van de sector, een breed netwerk en ervaring als manager, directeur, coach en toezichthouder een prima basis om AvW2 succesvol te laten groeien naar een volgende fase.

 

Patrick thuis

Ik ben vader van twee jongens, Zeno en Xavi, die voor de helft van de tijd bij mij wonen. Ik houd van het leven en geniet ervan om lekker te eten of te borrelen. Om balans tussen privé en werk te houden zoek ik afleiding in hardlopen, halve marathons en trailruns. Daarnaast ga ik minimaal een keer per jaar bergbeklimmen om lekker tot mezelf te komen. Bijzonder hoeveel vergelijkingen er zijn tussen (het voorbereiden van) een expeditie en zakelijk succesvol zijn!

AvW2 Team