Otto de Haan

Otto bij de klant

Ik ben een doelgerichte en enthousiaste projectmanager die met veel kennis van zaken, humor en passie kan combineren met doorzettingsvermogen en flexibiliteit.

Als projectmanager/consultant zoek ik actief naar kansen om teamresultaten te verbeteren en onderneem actie om deze te benutten. Het spreekt voor zich dat deze acties gericht zijn op het projectresultaat. Doordat ik al geruime tijd opereer binnen verschillende corporaties op het snijvalk van processen en ICT ben ik in staat toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten, zeker als het gaat om werkprocessen en de bijhorende ICT oplossingen. Ik ben een echte teamplayer en kan schakelen op de verschillende niveaus binnen een organisatie. Daarnaast ben ik betrokken en betrouwbaar en kan hierdoor het vertrouwen van een projectteam verkrijgen en vasthouden. Ik krijg o.a. energie van het zien groeien van een team binnen een organisatie. Ik bereik dit door teamleden te enthousiasmeren om organisatiedoelen te vertalen naar acties en te borgen binnen de organisatie dat deze ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

 

Otto bij AvW2

Als projectmanager en procesverbeteraar kom ik het best tot mijn recht op het snijvalk van mens en ICT. Daarbij vind ik een team belangrijker dan het individu omdat ik er van overtuigd ben dat je tezamen meer bereikt! Bij AvW2 zit dienstverlening in de genen. Combineer dat met leuke collega’s, dat maakt dat ik graag onderdeel uitmaak van deze club.

Otto thuis

Tezamen met mijn vrouw hebben we drie kinderen, waarvan de jongste nog studeert. Het klussen in en rondom ons huis geeft mij altijd weer nieuwe energie. Ik wissel dat dan ook graag af met een vakantie of stedentrip. Mocht er nog tijd overblijven dan sta ik ook graag in de keuken. Ook voor een stevige wandeling draai ik mijn hand niet om.

AvW2 Team