Mark Koolman

Mark bij de klant

Voor mij is een project geslaagd als de mensen er enthousiast over zijn. Dit doe ik door samen met de mensen het vraagstuk aan te vliegen en op zoek te gaan naar de oplossing die het beste past bij de klant. Hier krijg ik energie van! Mijn kracht is dat ik elk project vol energie benader, aandacht besteed aan plezier op de werkvloer en de juiste vragen op het juiste moment kan stellen.

Mark bij AvW2

Samenwerken is essentieel om te ontwikkelen. Door de kennis en kunde van collega’s te gebruiken ontstaan er elke keer nieuwe en innoverende manieren om de problemen van de klanten op te lossen. Mijn kennis en ervaring van zowel binnen als buiten de woningbouwsector zet ik hier voor in.  

Mark privé

Samen met mijn vriendin woon ik in Groningen. Als wij niet aan het werk zijn genieten wij van deze stad en de omgeving, een heerlijk terrasje of een bootje op het meer. Koken is niet onze hobby maar eten wel dus zijn geregeld te vinden in een van de restaurants in en rondom de stad. Tips zijn altijd welkom! Naast eten en ontspannen hou ik van sporten, momenteel de sportschool en hardlopen maar een keer squashen of klimmen op de klimmuur met vrienden sla ik ook niet over. Naast het werk en de sociale activitieiten ben ik actief als DJ waardoor ik het land afreis om een feestje te maken.

AvW2 Team