Jos Vervoort

Jos bij de klant

Mijn meerwaarde bij klanten is het kunnen schakelen tussen strategie en operatie. Ik denk mee met het maken van plannen, maar zorg ook dat de plannen worden omgezet in actie en resultaat. Mijn specialisme is het beschikbaar krijgen van de juiste informatie om grip te hebben op de bedrijfsvoering. Dat begint met het bepalen welke informatie nodig is en wordt gevolgd door het juist inrichten van processen en ICT-systemen. Doordat ik de wereld van directie, operatie en ICT goed ken en bij elkaar kan brengen, kan ik toegevoegde waarde leveren aan het verbeteren van bedrijfsvoering. In mijn werk betrek ik mensen en geef inzicht in de toegevoegde waarde van een afdeling of persoon daarbinnen. Door de wijze waarop ik omga met mensen win ik snel hun vertrouwen en houd ik dit vast. Mijn betrouwbaarheid en betrokkenheid wordt door de mensen waarmee ik werk gewaardeerd. En dat wakkert de passie waarmee ik werk weer aan.

Jos bij AvW2

Mijn doel binnen AVW2 is een geluksfabriek creëren waarin ik mensen uitdaag en begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Met deze mensen bedenk ik hoe en waarmee we als AVW2 toegevoegde waarde kunnen creëren voor woningcorporaties. Want daar gaat het om. Vanuit mijn passie voor organisatieontwikkeling en organisatieverbetering bied ik onze toegevoegde waarde aan. Het uitvoeren van opdrachten levert ons ervaring op die we opnieuw inzetten voor onze klanten en voor onze persoonlijke ontwikkeling. En als de geluksfabriek een plek blijkt te zijn waar collega’s zich langdurig thuis voelen, dan ben ik een gelukkig mens!

Jos thuis

Thuis ben ik een partner en vader die veel waarde hecht aan gezin en familie. Ik kom uit een groot gezin en heb een groot gezin. Daar hoort voor mij traditie bij, maar ook hectiek en flexibiliteit. Het is erg mooi om te zien hoe onze kinderen zich individueel ontwikkelen en hun eigen identiteit vormen. De een vraagt om hulp, de ander wil zelfstandigheid. De een vraagt om regels, de ander om eigen verantwoordelijkheid. Voor mij betekent dit laveren, flexibiliteit, toetsen aan eigen normen en waarden en vooral continu leren. Hier ligt ook de parallel met mijn dagelijkse werk. Mijn partner en ik vinden het belangrijk dat ons huis een plek is waar kinderen, familie en vrienden graag zijn. We proberen het daarom voor onszelf en onze gasten gezellig te maken. Op woensdagavond sport ik en sluit dan de avond af met mijn vrienden. Onder het genot van een glas bier vertellen we elkaar wat ons bezig houdt. Lichte onderwerpen worden soms afgewisseld met persoonlijke en moeilijke zaken. Dat zijn de momenten dat ons motto “voor elkaar” zijn ware aard toont. Het bovenstaande maakt mij een tevreden mens die meestal opgewekt aan de dag begint met nieuwe energie voor thuis en werk.

AvW2 Team