Isabelle van Goch

Isabelle bij de klant

Met een succesvolle mix van communicatieve vaardigheden en daadkrachtig handelen, ben ik al jaren actief in de woningcorporatiesector. Door bijvoorbeeld processen lean te maken, ketensamenwerking goed in te richten of vastgoedsturing te implementeren, ben ik vooral bezig met het klantvriendelijker en efficiënter maken van de bedrijfsvoering.

Ik combineer mijn kennis en ervaring in de corporatiebranche met een gestructureerde, projectmatige aanpak. Een goede analyse van het probleem is voor mij bepalend voor het succes van de uitkomst. In deze fase ben ik de luis in de pels. Eenmaal voortvarend aan de slag, werk ik samen met medewerkers toe naar het eindresulaat, waarbij ik kritisch tegengeluid blijf geven om iedereen scherp te houden. In mijn projecten vind ik het belangrijk dat er, los van de focus op het eindresultaat, ruimte is voor inventieve oplossingen en humor.

Isabelle bij AvW2

Wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Zowel mijn kennis van de bedrijfsvoering bij corporaties als ook mijn kennis over de laatste ontwikkelingen in de sector, en dat zijn er best veel, deel ik graag met (de klanten van) AvW2. Door gezamenlijk projecten te realiseren, dragen de kennis, ervaring maar zeker ook de feedback van collega’s bij AvW2, bij aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Isabelle thuis

Ik ben moeder van Pieter en Tom. Met twee sportende kinderen in huis (voetbal en tennis) sta ik in het weekend geregeld langs de lijn. Om zelf te ontspannen tennis ik wekelijks met vriendinnen en doen we mee aan competities en toernooien. Ook rijd ik in binnen- en buitenland rally’s als navigator. En als ik nog eens tijd overhoud, ga ik mijn tweede kinderboek schrijven.

AvW2 Team