Bas Hulsbergen

Bas bij de klant

Het is mijn uitdaging om bij onze opdrachtgevers de échte vraag boven tafel te krijgen. Wat speelt er in de onderstroom en wat geeft en kost een organisatie, team of medeweker energie. En daar de juiste oplossing bij zoeken en vinden. Teams en medewerkers vertrouwen, richting en ruimte geven om zelf een vraagstuk te doorgronden. Ik kan meerwaarde leveren door op een andere manier tegen deze vraagstukken aan te kijken en daarmee medewerkers buiten gebaande paden te laten treden. Ontdekken dat er meer mogelijk is om het gewenste resultaat te halen. En als mensen dan zelf oprecht trots kunnen zijn op deze prestatie is dat voor mij een mooi compliment.  

 

Bas bij AVW2

Naast mijn leidinggevende en coach ervaring zet ik graag mijn brede corporatiekennis op het gebied van de (digitale) dienstverlening aan klanten, participatie en wijkopgaven en de verhuur en beheer van vastgoed in. Door samenwerking en kennisuitwisseling met collega’s meerwaarde leveren voor opdrachtgevers en daarmee onze eigen ontwikkeling.

 

Bas thuis

Samen met mijn vrouw en onze drie dochters wonen we in het oosten van het land. En binnenkort mogen we verhuizen naar het buitengebied van Enschede waar we een schuurwoning gaan bouwen. Thuis is zowel een eigen plek als samen voor mij. Samen met kinderen en vrienden, altijd een welkom. Waar ik in mijn vrije tijd graag voor vrienden kook en daar ook binnen de kookvereniging actief mee bezig ben. Sport is een rode draad in het gezin, als vader, trainer en coach van de hockeyende kinderen. En zelf nog actief op een behoorlijk niveau, waar na de donderdagavondtraining de week en de komende wedstrijd doorgenomen wordt.

AvW2 Team