Antoon Veldhuis

Antoon bij de klant

In mijn interim-opdrachten ben ik een coachend leidinggevende die scherp analyseert, de gewenste koers uitzet en zorgt voor resultaat. Ik stuur bij waar het nodig is, maar laat ruimte waar het mogelijk is. Daarnaast heb ik veel ervaring op het gebied van het implementeren van systemen en het meenemen van een organisatie in de verandering daar naartoe. Ik doe dit door medewerkers van de organisatie mee te nemen in het traject, hen te enthousiasmeren, en hen positief te stimuleren met elkaar resultaat op te leveren. Daarbij hoort het hanteren van een strakke agenda en kostenbeheersing tot mijn instrumentarium. In de samenwerking met leveranciers staat het bereiken van het resultaat voorop, met inachtneming van een goede relatie tussen leverancier en de corporatie.

Antoon bij AvW2

De laatste jaren heb ik mij ontwikkeld op het gebied van coachend leiderschap en programmamanagement. Deze ervaring kan ik inbrengen in het team van AvW2. Mijn kennis van de ERP-systemen in de corporatiemarkt en mijn ervaring in het implementeren van deze systemen helpen hierbij, ook in de samenwerking met de collega’s van AvW2.

Antoon thuis

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters in de puberleeftijd. Onnodig te zeggen dat dit tijd en energie kost die ik met veel liefde aan hen besteed. Daarnaast probeer ik af en toe te sporten en een balletje te slaan op de golfbaan. Ontspanning vind ik ook in ons huis en de tuin. Daarnaast heb ik een Masteropleiding Culture and Change gevolgd die mij extra bagege heeft gegeven om mijn activiteiten succesvol te doen.

AvW2 Team