Wocom

Medewerkers van de corporatie hebben de kennis van de woningen en kennen de buurt en de bewoners. Hoe wordt deze kennis en dit vakmanschap gedeeld met het management en vertaald naar besluitvorming en sturing? Deze vraag stelde WoCom aan ons en gezamenlijk hebben we een aanpak bedacht en toegepast waardoor de organisatie als geheel stappen vooruit kon maken.

Mirjam Kräwinkel, bestuurder van Wocom:
‘Het mooie van AVW2 is dat ze niet binnenkomen met een model dat ze wel even zullen uitrollen. Nee, ze luisterden naar wat we nodig hadden en vervolgens gingen ze samen met ons aan de slag, waardoor het resultaat echt van onze organisatie is. Mijn collega’s hebben zelf het werk verzet. Veel adviesbureaus beweren dat ze zo werken, maar er zijn er maar weinig die het doen. AvW2 was onze sparringpartner en ondersteunde ons, maar het podium gunden ze aan mijn collega’s. Voor mij is dat het bewijs dat ze niet voor eigen eer en glorie gaan.’

Klik hier voor het volledige verhaal

Lees meer Functie:

Adviseur

Citaat:

Waar ik trots op ben is dat er bij WoCom een gezamenlijk sturingskader is ontstaan voor het vastgoed. Van medewerker tot commissaris, iedereen is bekend met dit kader en spreekt dus "dezelfde taal"