Gooi en omstreken

Procesoptimalisatie en -sturing
Samen met de medewerkers hebben we de processen mutatie en reparatie geoptimaliseerd vanuit de LEAN filosofie. Daarbij hebben we niet alleen met de medewerkers van Gooi en Omstreken naar het proces gekeken, maar ook met de ketenpartners. Dit heeft geresulteerd in minder werkdruk, betere planbaarheid van mutaties met Asbest en sturing op hoofdlijnen in plaats van op bon-niveau.


Rob Steur, manager vastgoedbeheer Gooi & Omstreken: 

AvW2 ondersteunt ons door transparant te maken wat wij al wel goed doen en wat nog niet. Iets wat wij bijvoorbeeld deden was direct, op een zo’n kort mogelijke termijn, een afspraak inplannen van een onderhoudsverzoek. Het gevolg was dat de vakman – zeker vanwege het uitgestrekte gebied waarin wij opereren – teveel in de auto zat. Nu plannen we later in de tijd en op basis van locatie. Hierdoor zijn we beter in staat onderhoudsverzoeken te bundelen. Door met AvW2 op zo’n manier de ‘puntjes op de i’ te zetten, kunnen wij nog veel aan efficiency winnen.”

Lees meer Functie:

Adviseur

Citaat:

Aan het werk met de corporaties, de aannemers en de huurders. Dat kun je pas echt de gehele onderhoudsketen optimaliseren. Mooi dat Gooi en omstreken deze aanpak ondersteunt